Снимки Инстаграм 22-годишната датчанка Матилда Броберг успя да свали рекордните 63 килограма, започвайки

...
Снимки Инстаграм 22-годишната датчанка Матилда Броберг успя да свали рекордните 63 килограма, започвайки
Коментари Харесай

Млада датчанка успя да свали удивителните 63 килограма с помощта на чаена лъжичка

Снимки Инстаграм 

22-годишната датчанка Матилда Броберг съумя да смъкна рекордните 63 килограма, започвайки с една най-обикновена чаена лъжичка. Пътят на здравословното отслабване младото момиче стартира по много необикновен метод. Един ден Матилда решила да се качи на виенско колело. Тъкмо се канела да се настани в седалката, когато един от чиновниците се обърнал към нея и й споделил право в очите, че не може да подсигурява сигурността й, а и тази на останалите, защото наднорменото й тегло е прекалено много. Тогава Матилда тежала цели 126 кг.



Момичето било съкрушено от случката. Вместо обаче да се прибере вкъщи и да се натъпче за следващ път, или пък да се отдаде на цялостно недояждане, Матилда избрала здравословното намаляване. Направила изследване, основала си елементарни правила. Една от огромните компликации, с които трябвало да се пребори, бил отхвърли от шоколадовите бонбони, бързите храни и тестените произведения.  За да не се изкушава момичето решило просто повече да не влиза в магазин за хранителни артикули. Вместо това тя си основала лист с потребни храни, които поръчвала по интернет. " Когато от магазина ми правеха дребни дарове под формата на лакомства, постоянно ги подарявах на куриера, който ми правеше доставките ", споделя Матилда. 

Решителността на младата жена била извънредно твърда. Тя даже се отказала от плодовете, макар че в предишното не си представяла и ден без най-малко една ябълка. Въпреки напъните и лишенията Матилда открила, че непотребното тегло се топи прекомерно постепенно - не с килограми, а безусловно с грамове. 

Това обаче не я съкрушило. Тя измислила нова ловкост, с която да заблуди мозъка си. Така вместо със супена лъжица тя почнала да се храни с чаена лъжичка. Нормалната паница заменила с дребна чинийка - по този начин порциите й станали на половина по-малки. Този метод бързо дал резултат, защото тя почнала да се нахранва и със напълно дребни порции.

" През първия месец ми беше мъчно, в действителност. Но с твърдоглавие стомахът ми се сви и започнах да се засищам с дребни поции ", споделя дамата. Така за година и половина Матиилда съумяла да смъкна половината от тежестта си - от 126 килограматя отслабната до 63. След като се преборила с килограмите, решила да си направи и пластична интервенция за премахване на непотребната кожа. 

Щом Матилда най-накрая се почувствала добре в личното си тяло, тя обикнала и спорта. Бившата студентка по архитектура в този момент към този момент е фитнес инструктор. 

" Ако не знаете от кое място да започнете, аз ще ви кажа - от чаената лъжичка ", поучава Матилда. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР